Loading...

Despre Noi

Firma S.C. PLAYER COM S.R.L. are ca obiect de activitate producţia de mobilier de grădină, ambalaje din lemn, mobilier pentru copii, garduri din lemn, debitare de buştean, producţie de grinzi, căpriori şi cherestea şi diferite semifabricate din lemn. Totodată oferă şi servicii de tamplarie. uscare şi tratare a lemnului.

Citeste mai mult.....

Produse

Team Member

Mobilier gradina

Productia de mobilier de gradina este principala noastra activitate. Avem o gama foarte larga de modele realizate pana in momentul de fata. Experienta noastra de peste 20 de ani ne face cel mai potrivit partener pentru furnizarea acestui tip de produse.

Vezi detalii ...

Team Member

Mobilier copii

Producem mobilier pentru copii si tineret. Masute si scaune pentru gradinite si scoli. Produsele noastre sunt realizate cu grija pentru ca cei mici sa nu aiba parte de accidentari prin folosirea lor. Folosim doar materiale non-toxice iar lemnul este finisat la cele mai inalte standarde.

Vezi detalii ...

Team Member

Ambalaje lemn

Compania noastra realizeaza aceste ambalaje industriale din lemn, toate în orasul Brasov: paleti atipici, cutii de lemn pentru transport, ambalaje de mari dimensiuni din lemn, ladite decorative din lemn sau pentru fructe.

Vezi detalii ...

Team Member

Garduri

Producem si comercializam garduri din lemn si beton pentru gradini, parcuri si imprejmuiri de terenuri. Dispunem de o gama vasta de modele insa putem realiza si dupa cerintele clientilor nostrii. Putem asigura constructia si montajul gardului.

Vezi detalii ...

Team Member

Cutii vin

O cutie din lemn ii ofera unei sticle de vin o prezentare mult mai interesanta. De aceea venim in intampinarea persoanelor cat si a producatorilor de vin care isi doresc sa le ofere produselor lor o nota cat mai aparte. Dispunem de o gama larga de modele si dimensiuni.

Vezi detalii ...

Statistici numere

Proiecte

Clienti

Produse

Materiale

Servicii

Team Member

Uscare cherestea

Uscarea se realizează pentru produsele finite din lemn care urmează a se monta în spaţii închise astfel oferindu-le stabilitate nefiind predispuse putrezirii.

Vezi detalii ...

Team Member

Atelier tamplarie

Rindeluire, frezare, găurire, tăiere la dimensiune, îmbinare, profilare, scobire, repararea defectelor (pungi de răşină, noduri căzătoare ori fisuri), calibrare şi şlefuire.

Vezi detalii ...

Team Member

Dulgherie

Montarea materialului lemnos (lambriuri, duşumele, mansarde, case de grădină etc.) Preţul se stabileşte în funcţie de numărul orelor de manopera.

Vezi detalii ...

Team Member

Tratare lemn

Lemnul este tratat prin imersie cu o solutie care protejeaza lemnul impotriva mucegaiului, a umezelii si a daunatorilor externi.

Vezi detalii ...

Galerie Foto

Formular Contact


Refresh