Loading...

Cutii vin lemn

 

O cutie din lemn ii ofera unei sticle de vin o prezentare mult mai interesanta. De aceea venim in intampinarea persoanelor cat si a producatorilor de vin care isi doresc sa le ofere produselor lor o nota cat mai aparte.

Cu un design simplu dar elegant oferim mai multe variante de cutii din lemn pentru sticle de vin, dintre acestea putem enumera:

Cutie de vin cu fund si capac din placaj

Aceasta este cea mai simpla si cea mai ieftina varianta pe care noi o propunem clientilor nostri.

Nu prezinta niciun dezavantaj in comparatie cu cea facuta integral din lemn masiv.

Placajul folosit este placaj de 4mm din lemn de mesteacan sau plop. Marginile cutiei sunt realizate din lemn masiv de brad sau molid iar imbinarile sunt realizate cu capse de mici dimensiuni.     

                           

Cutie de vin integral din lemn masiv

O varianta pentru cei care isi doresc un produs realizat in intregime din lemn masiv. Este o idee mai scumpa deoarece necesita o manopera mai complexa si asa cum stim cu totii lemnul masiv are o valoare mai ridicata decat placajul.

Din punct de vedere estetic arata mai bine decat varianta din placaj insa in afara de acest amanunt cele doua produse se comporta exceptional fiind realizate cu cea mai mare grija pentru fiecare detaliu.

 

Cutie de vin vopsita si lacuita

Pe langa realizarea cutiilor oferim clientilor nostri si servicii de vopsire ori lacuire a cutiilor de vin. 

Acestea putand fi baituite in orice culoare doreste clientul, oferind astfel o nota de autenticitate cutiei dumneavoastra.

Baituirea se realizeaza cu materiale de cea mai buna calitate, folosind impregnanti si lacuri pe baza de apa, produse ce nu au niciun fel de impact daunator asupra produselor transportate ori a celor care le folosesc.

 

Cutie de vin cu capac din plexiglas

Foarte multi producatori de vinuri doresc sa isi prezinte sticlele de colectie in cutii din lemn speciale. Astfel pe langa vopsirea si lacuirea cutiei foarte multi isi doresc ca produsul lor sa fie vizibil in interior cutiei din lemn. De aceea va propunem o varianta prin care capacul cutiei din lemn este inlocuit cu un plexiglas transparent prin care se poate vedea interiorul cutiei.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.