Loading...

Garduri lemn

 

Compania noastra produce si comercializeaza garduri din lemn pentru gradini, imprejmuiri de terenuri ori parcuri. Putem realiza aproximativ orice model de gard pe care dumneavoastra il doriti. De asemenea puteti sa alegeti si dintre modelele de gard pe care noi le-am realizat pana in prezent (vezi galeria de mai jos).

Pentru a va putea face o oferta de gard cat mai corecta pentru dumneavoastra ar trebui sa stiti in prealabil ce fel de gard doriti, de aceea va putem oferi urmatoarele tipuri de gard:

 

- gard rustic - lemn verde cu elemente nerideluite (nefinisate)

 

- gard standard - lemn verde cu elemente rindeluite (finisate)

 

- gard superior - lemn uscat cu elemente rindeluite (finisate)

 

Un alt amanunt foarte important pe care ar trebui sa il luati in considerare este spatiul dintre elemente in cazul gardurilor cu aliniere verticala. Pentru un plus de intimitate va recomandam gardurile cu lemn uscat (acestea nu lucreaza in timp) cu elemente montate unul langa altul. Daca nu va deranjeaza ca se poate vedea prin gard se poate lasa un spatiu de aprox 2 cm intre elemente, avantajele acestui tip de gard sunt date de costurile reduse, putand fi montat lemn verde si de asemenea reducand din cantitatea de lemn folosit.

In cazul in care montati gardul intr-un spatiu deschis unde curentii de aer sunt puternici, recomandarea noastra este ca stalpii de sustinere sa fie realizati din teava cu fundatie de beton.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefon.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.