Loading...

                                      Ladite din lemn

 

Ladite.ro este noul brand sub care laditele noastre ajung pe piata din Romania. Livrarile se fac din stoc prin curier rapid. Nu ezitati sa vizitati www.ladite.ro pentru toate modelele de cutii si ladite din lemn pe care le producem.

Laditele din lemn si-au schimbat in ultima vreme destinatia de folosire, trecandu-se de la niste obiecte in care se pot depozita sau transporta diverse bunuri la elemente de mobilier cu o larga gama de utilizare. Din aceste ladite se pote realiza rafuri, suporturi, pereti despartitori, masute sau orice alt elemnt de mobilier in functie de imaginatia fiecarei persoane.

Laditele realizate de catre PLAYER COM sunt fabricate din lemn de rasinoase de cea mai buna calitate. Grosimea folosita in confectionarea majoritatii laditelor este de 10mm, conferindu-le acestora o structura mai rigida, putand fi folosite fara nicio problema si pentru sustinerea unor obiecte mai grele.

Stam la dispozitia clientilor nostri cu o gama standard de ladite, insa putem realiza si modele sugerate de catre acestia. Dorindu-ne astfel sa ne diversificat gama de ladite si cutii din lemn pe care le oferim pe aceasta piata.

Este foarte important de notat ca laditele decorative realizate de catre PLAYER COM au cu totul o alta structura fata de laditele din lemn normale, realizate pentru transportul fructelor si al legumele, laditele noastre fiind mai solide si destinate unor intrebuintari mai largi, avand capacitatea de a sustine greutati mai mari pe oricare dintre laturi..

Laditele noastre trec in permanent prin procese de imbunatatire, astfel incat sa le putem oferi clientilor nostri ladite din lemn de cea mai buna calitate si care pot fi folosite perioade indelungate indiferent de scopul ales pentru folosirea acestora.

                     

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.