Loading...

Ambalaje industriale din lemn

 

Ambalajele din lemn, incep sa aiba o cautare foarte mare pe piata locala cat si pe piata externa, majoritatea companiilor prefera sa isi transporte ori sa isi depoziteze bunurile in ambalaje din lemn asta deoarece este o alternativa mai durabila si mult mai ieftina decat orice alt tip de ambalaje. De exemplu un ambalaj din aluminiu in comparatie cu unul din lemn este de aproximativ 10 ori mai scump. Toate acestea reprezinta cheltuieli indirecte ale companiilor, costuri care nu pot aduce valoare adaugata produselor oferite. Nu poti sa platesti mai mult pentru un produs doar pentru ca piesele acestuia ori el in sine a fost transportant ori depozitat intr-un ambalaj foarte scump.

Compania noastra PLAYER COM realizeaza o mare parte din aceste ambalaje din lemn, toate in orasul Brasov: paleti atipici, cutii de lemn pentru transport, ambalaje de mari dimensiuni din lemn, lazi pentru fructe cat si lazi decorative si de asemenea cutii din lemn pentru vin.

Paleti lemn

Pe piata exista o gama foarte larga de ambalaje folosita in toate domeniile de activitate. Cel mai cunoscut ambalaj si unul din cele mai cautate si folosite ambalaje in majoritatea industriilor de astazi este europaletul, exista anumite dimensiuni STAS date pentru acestia 800 x 1200 x 140-150 mm. Toti acesti europaleti pentru a fi comercializati si introdusi in folosinta trebuie sa aiba o stanta care ca autetifice faptul ca acestia respecta toate normele de calitate (dimensiuni, esenta lemnului si modul de asamblare). Paletii atipici, cei realizati pentru produse cu dimensiuni mai mari ori mai mici nu au nevoie de o asemenea stanta, de obicei acestia sunt realizati la cererea beneficiarilor in cantitati foarte bine stabilite.

Cutii din lemn pentru transport

Un alt tip de ambalaj folosit este cel pentru transportul pieselor ori a unor produse care necesita o protectie sporita pe parcursul depozitarii si transpotarii lor. De obicei este folosit pentru produsele cu dimensiuni relativ mari ce au nevoie si de o manevrabilitate facila in interiorul sectiei de productie, a depozitului ori in cazul incarcarii in mijloacele de transport. Acestea sunt realizate sa ofere o protectie cat mai mare produselor pentru care au fost realizate. Si in acest caz dimensiunile sunt date de catre compania producatoare in functie de dimensiunile produselor ce urmeaza a fi ambalate.

Ladite din lemn

Laditele din lemn sunt de asemenea un ambalaj foarte cautat mai ales pentru pietele agricole. Acestea sunt folosite cu precadere la transportul fructelor si al legumelor din locurile de cultivare catre locurile in care acestea sunt vandute.Totodata lazile din lemn servesc si ca ambalaj pentru diverse cadouri de Pasti sau Craciun (exemplu ladita din imagine), oferind o prezentare foarte interesanta si unica. In ultimul timp s-a dezvoltat si o moda prin realizarea de divers mobilier din aceste ladite, printre acestea putem enumera: masute, rafturi, suporturi pentru depozitare s.a. Avand o arie de intrebuintare atat de mare exista o gama foarte vasta de modele in care astea se comercializeaza, in functie de necesitatile clientilor ori scopul pentru care sunt ele destinate.

Cutii decorative din lemn

Nu in ultimul rand exista ambalaje ce sunt folosite pentru uzul casnic ori ambalaje de mici dimensiuni fiind folosite mai ales in scopuri decorative ori estetice. Aici este vorba despre cutiile de vin din lemn, cutii pentru bijuterii cat si lazi pentru depozitarea anumitor produse de uz casnic ori industrial. Acestea se gasesc sub o forma foarte mare de dimensiuni si modele. Asupra acestui tip de produse gasiti mai multe informatii in sectiunea Produse - Cutii vin, este singurul tip de cutie cu grad mai mare de finisare pe care il producem in momentul de fata in cadrul sectiei noastre de produse.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.