Loading...

Despre noi

PLAYER COM îşi desfăşoară activitatea în Braşov, str. Cărămidăriei nr. 31. Produce şi comercializează mobilier de grădina, ambalaje din lemn, mobilier pentru copii, ladite din lemn, garduri din lemn si multe alte semifabricate din lemn de brad si molid.

Este printre singurii furnizori de material lemnos din Braşov care operează ca depozit de cherestea, prestator de servicii de prelucrare a lemnului, producator de mobilier cât şi atelier de tâmplărie , toate în acelaşi loc.

Printre produsele oferite de noi se afla: elemente din lemn pentru mobilier urban, cutii de vinuri, cutii de transport, lăzi din lemn, mobilier de grădină, scaune şi mese, garduri şi multe alte produse la cererea dumneavoastră.

Activează pe piaţa prelucrarii lemnului din anul 1995 având o experienţă de peste 20 ani in acest domeniu.

Despre companie

Firma S.C. PLAYER COM S.R.L. are ca obiect de activitate producţia de mobilier de grădină, ambalaje din lemn, mobilier pentru copii, garduri din lemn, debitare de buştean, producţie de grinzi, căpriori şi cherestea şi diferite semifabricate din lemn.Totodată oferă şi servicii de tamplarie. uscare şi tratare a lemnului.

SC PLAYER COM SRL este o societate cu răspundere limitată şi capital integral privat având un singur administrator Pop Gheorghe Cornel, firma îşi desfăşoară activitatea în municipiul Braşov, str. Cărămidăriei nr. 31, judeţul Braşov, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul JO8/444/1995, Cod unic de înregistrare RO7382340.

Istoric

1995 : ia naştere S.C. Player Com S.R.L, se achiziţionează un număr limitat de utilaje pentru prelucrarea lemnului cum ar fi : maşina de rindeluit şi găurit, maşina de frezat cu ax inferior, maşina de şlefuit şi circular pentru formatizat. În primii doi ani de activitate firma a produs diverse lucrări pentru piaţa internă,

1998 : firma a căutat să îşi lărgească sfera de activitate reuşind să încheie un contract  pe o durată mai mare(până în anul 2008) cu un mare producător local la acea vreme, MTI Impex Srl, producând exclusiv mobilier de grădină pentru export(Franţa).

2004 : în acest an firma a achiziţionat un gater astfel eliminând disconfortul achiziţionării cherestelei de la furnizori, apare totodată mărirea gamei de produse oferite prin introducerea grinzilor, a căpriorilor, a cherestelei tivite şi a dulapilor
2006 : achiziţionarea camerei de uscare. Aceasta investiţie oferind firmei posibilitatea uscării cherestelei rezultate din procesul de gaterare în regie proprie dar şi oferirea de servicii de uscare pentru terţi. Tot în acest an este achiziţionat un al doilea gater.

2008 : începând cu acest an producţia de mobilier de grădină a scăzut, firma orientându-se şi începând să producă materii prime şi pentru piaţa internă în special produse solicitate de firmele de construcţii cum ar fi : SC Scorillo Intercom SRL, SC Arhitrava SRL, SC Kronemag Millenium SRL, SC Le Bon Projet SRL, SC Consal SRL.

2010: Incepand cu acest an cererea pentru elemente din lemn pentru mobilier urban a inceput sa creasca constant, de aceea in paralel cu debitarea de bustean s-a inceput si productia in cantitati mai mari pentru unul din clientii nostrii.

2013: Este anul in care compania alege sa isi diversifice gama de produse oferite pietei cat si publicul tinta introducand in productie: cutii din lemn pentru vin, ambalaje industriale din lemn, mobilier pentru copii cat si realizarea de garduri si imprejmuiri de terenuri.

Produse si servicii

Activitatea de producţie şi prestare servicii este divizată pe mai multe ramuri ramuri:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.